Jag förstår inte!

Jag sitter nu i mitt rum och pluggar o försöker skriva klart den här förbannade rapporten i svenska och religion. Det går verkligen inte bra! Men den ska vara inne imorrn så det är bara att kämpa på. Varför börjar man aldrig i tid?!
Nu när jag sitter här o skriver så tittar jag samtidigt ut gnom fönstret. Det är samma sak som varje dag (speciellt söndagar) det går förbi pensionär efter pensionär och ¨några barnfamiljer som är ute på sin hurtiga söndagspromenad o bara glor. Riktigt stirrar på vårat hus. Jag förstår verkligen inte hur man kan se det som nöje att gå runt här i kvarteren och bara rå glo på hus?! Kan någon förklara det för mig? Vissa stannar till och med o pekar o begrundar verkligen. Hur kan man tycka att man har rätt att hänga på våran grind? 

Veckan har varit ganska bra. Fick våra betyg och jag blev ganska glad. Läkarna säger ju att de inte förstår varför jag ska vara så envis o gå i skolan. Det har de alltid sagt till mig; lägga ner skolan och satsa på din hälsa och dig själv istället. Så betygen kunde ju egentligen inte bli bättre. En annan sak som är ännu bättre är att PA100, projektarbetet är över! Det är en befrielse. Men man har lärt sig mycket under arbetets gång, och det är jag glad över.

Har hunnit med lite shopping också (som att jag inte skulle ha gjort det) i Linköping med Mona. Linköping är inte en bra shoppingstad men den är såå mycket bättre än Norköping! Så där blev det lite saker. Jag borde ju egentligen spara mina pengar till Egypten men kläder måste man ju ha =)

Nu borde jag också jalla på med min rapport. Har bestämt att den ska vara klar till kl 9 då Wallander börjar. Jag har alltså 6 timmar på mig. Typ 3 timmars jobb och 3 timmars ursäkter för att slippa =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0