I natt bär det av !

japp i natt åker jag till mitt andra hem, arlanda :) för att åka vidare mot New York. Så jävla underbart! 5 dagar i New York. Om Sälen resan var lyxig, rolig och trevlig vad kommer inte den här att bli?

Jag har nu packat och max vikt är 5 kilo, var sparsam med packningen, kommer nog att bli en hel del shopping och allt måste ju hem med :)

Men jaja nu måste jag dra o köpa alla tidningar som är värda att läsa blir väl en 10 stycken, kan behövas flygtiden är 8 timmar.

Ses måndag den 2 juni! Ha det gött

3 days to go

Nu är det bara 3 dagar kvar till jag drar till New York, det ska bli så jävla underbart... Behöver verkligen få komma i väg ifrån den här hålan innan sommaren drar igång med arbete i princip varje dag.

Skulle ju egentligen ha åkt till älsklingen över sommaren men det var tvunget att flyttas på så nu blir det en månad till och börja med i augusti. Så New York resan behövs verkligen för att orka med.

Mamma och jag har redan börjat planera lite olika stopp som måste hinnas med. Men det ska absolut inte bli någon resa då allt är planerat, utan det ska bli en soft resa där man gör vad man känner för. Men några av stoppen är iaf: Ground Zero, brunch i Central Park, chanel-butik, forver 21, båttur runt frihetsgudinnan, frappucino på starbucks... Ska bli så kul, detta som vi har planerat resten får bli spontant, kommer ju ändå ha 5 dagar att spendera. 

Jag har också räknat ut att jag har 6 dagar kvar i skolan innan studenten... Hur underbart är inte det?  


uppdatera?

Kom på att det kanske vore bra att uppdatera :)
Nu är det mindre än 2 veckor tills jag åker till N.Y med min familj! iiihhh jag längtar. Så mycket som jag ska shoppa! Har redan tänkt ut hur jag ska få med allt hem, det lär ju bli fett med övervikt på vägen hem men det är det värt! Åh Cant wait!

Igår så frågade min pappa mig om hur mina framtidsplaner ser ut? Då slog det mig hur jäkla osäker min framtid ser ut, eller jag har allt framför mig och vet exakt vad jag vill och ska uppnå det. Men jag syftar på vart jag ska bo någonstans. Jag har tre olika tänkbara alternativ

 1. Vico flyttar hit och jag börjar plugga
 2. Jag flyttar till Egypten och tar det arbete som jag blivit erbjuden på mäklarfirman (där vico jobbar)
 3. Vico och jag flyttar till USA (kalifornien), där hans släktingar bor och jobbar på deras företag

Struktur... Nä vad är det? Jag får väl helt enkelt se vad framtiden har att erbjuda, det kan ju vara ganska skönt att bara leva!

Nu är det mindre än 20 skoldagar kvar till studenten! Då kan livet äntligen börja!

                            


N.Y

Japp nu är det bokat och klart, Jag ska till New York på shoppingresa med min mamma! Det kommer bli så grymt kul.. Jag kan inte fatta att vi ska åka, att vi ens hittade en resa. Tack vare den låga dollarn så ska alla svenssons till N.Y verkar det som. Det är mycket så står på shoppinglistan men en sån här ska jag ha i alla fall:

                                                    

           Sedan så skulle ju ett par sådana här inte sitta fel heller, de ultimata ballerinaskorna:

                                                   


                Sen så skulle jag också vilja ha ett sånt här armband ifrån Hermés.

                                                

                                             Sen skulle jag vara nöjd för den här gången : P

RSS 2.0