Bara en vecka kvar:D

Nu är det futtiga 6 dagar kvar till jag får träffa min habibi, my bahebak again:D Är så glad, ska bli så skönt att, efter de här 2 månaderna som jag har varit ifrån honom och slitit som ett djur, få träffa honom igen.
Det är kul också att få vara "the princess" vad man än säger att man vill göra eller vill ha så blir det så:D Det är ju alltid kul att bli lite bortskämd, speciellt efter en hård tid som jag har haft nu... Men som sagt så skulle jag kunna resa de 12 timmar som det tar bara för att få en kram.

Det blir många "svängar" till egypten nu fram till studenten men har man klarat det i 3 år så klarar man det ett tag till.

Det du inte dör av gör dig starkare eller?

ihhh svenska muntliga nationella provet imorrn!

Jag vet ärligt talat inte vad jag ska säga, det känns bara så flummigt. Ämnet är dröm och verklighet. Jag har gjort en jätte konstig koppling men det ska nog gå bra, bara jag får det gjort!

Idag har jag köpt lite bebis-kläder... En klänning och tröja till min pojkvänns systers barn, så söta saker! Fick ta minsta storleken oxå, hon föddes typ förra veckan.

Måste gå och repetera nu, tycker synd om min syster som måste lyssna på mitt skit-ämne:D Men hon får stå ut.

Jag har tappat mitt armband!

Jag har fått ett rmband i 24K guld av min habibi,det betyder så mycket för mig, och jag har haft på mig det varje dag sedan jag fick det för ca 2 år sedan! Nu är det borta, jag har aldrig tagit av mig det... Jag vet inte vad jag ska göra! Den som hittar det får 10 000 kronor i hittelön... Jag skämtar inte! Det betyder så mycket för mig! Jag vill bara ha tillbaka mitt armband....:'(

Pengarna ska rulla...

Asså det här kommer låta helt sjukt, men igår åkte jag o beställde en resa till, två veckor i januari till egypten med linnea. Kommer bli så jävla skönt!  Det är inte varje vecka som man hinner med att beställa två utlandsresor på mindre än ett dygn?

Pengarna ska rulla :D

Ta tjuren vid hornen!

Eller säger man så? Jo det gör man nog, och i detta fall är tjuren min mamma, jag vet lite ironiskt :D. Jag ska helt enkelt sätta mig ner och prata med min mamma, vilket jag inte har gjort på jag vet inte hur länge... Det låter kanske konstigt för er, men för mig är det mer ett undantag att prata med mina föräldrar än en regel, eftersom de jobbar så mycket. Det stället där vi oftast träffas är på jobbet... Sorligt men sant.

Jag har inte riktigt bestämt mig för om min mamma är en kvinna som man ska se upp till och beundra för allt hon har byggt upp eller om hon är kärriärmorsan ifrån helvetet? Kanske får jag veta det efter vårat samtal?

Är såå trött på allt...

Allt bara går emot mig, ligger efter med en massa i skolan, jobbar alldels för mycket (om det var mycket förut så är det extremt mycket nu), kan inte åka till min pojkvän i november som planerat,! Sjukhuset varannan vecka... Ja allt är skit helt enkelt, är trött på det här nu.
Skulle om det var möjligt kunna åka den 12 timmars resan till Vico bara ifall jag fick krama honom och sen åka hem igen. en kram är vad jag skulle behöva just nu,men inte vilken kram som helst, en kram ifrån min habibi! Saknar honom sååå mycket. Men ja det är väl bara att kämpa på som man alltid gör. Men jag har slutat göra det för mig själv, jag gör det för honom.
Känns skönt att veta att han finns där för mig, att jag snart kan åka till honom och bli lite ompysslad och bortskämd. Det är såå nära att jag bara skiter i allt, och beställer en resa nu!

Just keep swimming, Just keep swimming!

Kolmården...

Japp, idag drog vi iväg till Kolmården. Var lagom positiv till det hela i början, men det gick ganska bra. Det ärju inte varje dag man blir pussad på av en varg :P Sjuk konstig upplevelse att först tro att man ska dö, för att sedan få en puss på kinden, en väldigt blöt sådan. Blev lite chockad där, men de var verkligen hur go ´a som helst. 

Imorrn blir det ett besök på sjukhuset (IGEN!) är å trött på det här nu så jag vet inte vad jag ska göra.

Blir även lite jobb, som vanligt, det är mer regel än undantag nu.


En bra dag after all!

RSS 2.0