Jag känner väggen...

Rubriken får tala för sig själv, jag kan verkligen känna väggen, den kända väggen som de flesta vuxna har känt på och till och med sprungit in i. Jag är inte långt ifrån kan jag säga, det känns farligt! Jag jobbar och pluggar alldeles för mycket. Jag gör helt enkelt alldeles för mycket.
Det jag jobbar på mina föräldrars företag motsvarar en halvtids-tjänst samtidigt som jag går heltid i skolan+ plugg på det.


Tur att jag är en person som biter ihop istället för att bryta ihop.

Shopping:D

Idag har jag varit en heldag i Linköping med syrran. Vi stod där på perrongen och tvekade mellan linköpingståget och stockholmståget, men det fick bli linköping när vi kom att tänka på våra stackars hundar som var ensama hemma. Men det dög gott och väl med Linköping, även om jag hellre tröstshoppar (eller bara shoppar) på NK eller Nathalie Schuterman:D Fin fina grejer där. En bra dag helt enkelt

Imorrn blir det skola... och lite till shopping. Pengarna ska rulla liksom:P
                                                                   image3

                                                             I ADORE MY PADDINGTON

Tröstshopping någon? :D

NU känns det som att jag har jobbat i typ 100 år och är jätte trött, och förkyld (som alla andra) och vad som behövs just nu är lite tröstshopping.  Det får det bli imorrn helt enkelt... köpa något dyrt och onödigt:P
Because I`m worth it:D

Blood diamond

Mår inte så bra idag, så jag har bara kollat på film. Men vilken film sen! Fy fan va den va bra, Blood diamond heter den och enligt mig är det lätt den bästa filmen i år! Den handlar om diamant-kriget i Sierra Leone, och den är helt enkelt helt underbar:D Ett sådant hemskt ämne som de skildrar så bra i filmen, för jag tycker att det här är ett ämne som vi behöver prata mer om, man skylle bara på att det endast är 15 % av alla diamanter i världen som är så kallade "konflikt-diamanter" och att man därför inte behöver göra ngt åt det. Sjukt bra film iaf, se den!

Letar jobb...

Jag har egentligen redan ett jobb, jag jobbar på min pappas bensinstation, och är då extraanställd för att jobba där två dagar varannan vecka, eftersom jag går i skolan. men känner att det är lite för lite, vill ha mer pengar och större frihet. För tro mig det är inte lltid så kul att vara "chefens dotter" det känns som att alla tycker att jag inte behöver jobba lika hårt bara där, men just därför så jobbar jag dubbelt så hårt för att bevisa motsattsen. Så det kanske helt enkelt är bättre att ta ett jobb vid sidan av skolan och det andra jobbet.

Om det nu ska vara så här som min läkare förklarade för mig igår så kanske det är lika bra att göra det bästa av det, och i min mening är inte det att lägga sig ner och "tycka synd om sig själv" utan det är att kämpa på och gärna lite hårdare än man gjorde förut så att man glömmer bort att tycka synd om sig själv, allt blir lättare då


                                                                            image2
                       Om man jobbar på rikitgt bra så kanske man till och med kan köpa en sån här bil snart:D

Allt är skit....

Nu ligger jag här hemma o tycker synd om mig själv. Gick hem en stund tidigare eftersom jag väntade på ett samtal ifrån min läkare som hjälper mig med mina problem efter min skolios-operation. Var ganska hoppfull eftersom jag inte har hört av honom sedan i maj då han sa att framtiden såg ljus ut han hade massor av hjälp (mediciner, träning osv) att erbjuda mig, men att vi skulle ta det efter sommaren. Så jag svarade i telefonen glad, och är lämnad nu helt förstörd. Han sa att nu finns det ingen mer hjälp som han kan erbjuda mig, vi har provat alla mediciner som skulle kunna fungera! Så nu ligger jag här 18 år gammal, och livet tog nyss slut. Han tog mitt hopp ifrån mig och kastade det i soptunnan!

Plugga... suck

Nu sitter man här och ska egentligen plugga men det går inte så bra... Etologi känns inte så lockande för tillfället. Vill bara prata med habibi 24-7, han är sjuk nu, börjar faktiskt bli orolig. Men nu till det jag tänkte skriva om: en film! Alla har säkert sett den redan, men ni som inte har sett den, se den. Den heter jakten på lycka. Riktigt jävla bra film. 

Imorrn blir det skolan och antagligen jobb känns som att jag jobbar ihjäl mig, emn det kommer kännas bra i oktober när jag ska ut o resa igen. 


Home sweet home!

Är nu hemma efter att ha varit en stund i skolan, allt kändes så hopplöst så jag gick hem. fick så fruktansvärt ont i ryggen, att jag bara ville hem o tycka synd om mig själv. Nu har jag vilat en timme, och snart ska jag ringa till min habibi, Vico. Han sover än, så jag får allt vänta lite till innan jag ringer honom. Nu när jag har suttit här och väntat på att han ska vakna så har jag tänkt mycket, på hur otroligt glad jag är att jag har honom, att han finns i mitt liv och i mitt hjärta. Många har elaka fördommar mot honom, att han bara är ute efter mina pengar osv. , men vi har hållit ihop i mer än tre år och jag bara känner att det här är något större, det här kommer hålla livet ut. Han är verkligen perfekt sen att han bor på andra sidan jordklotet är ju en annan sak, det löser vi sen, för med våran kärlek kan vi lösa allt. Han är "Mr right" för mig

Va smörigt det lät, men det är verkligen så här det är och jag vill bara att alla ska försöka tänka mer på vad de har än på vad de inte har... det gör allting lättare. tro mig!

Take care!

Life is a bitch

Kom hem ifrån jobbet för typ två timmar sen, har jobbat 12 timmar idag, och är helt slut, men jag måste plugga måste måste måste plugga! Jag skulle egentligen ha jobbat 12 timmar imorrn oxå, men tro mig 24 timmar på en helg är jävligt mycket att jobba ifall man går i skolan samtidigt oxå... life is a bitch helt enkelt! Men gott folk det är bara att stå ut... Imorrn blev jag istället ledig och har en hel dag på mig att göra en massa onödiga och nödvändiga saker. Tror fan att jag ska köpa mig något riktigt dyrt och onödigt imorrn, ja så får det bli.

Gó natt på er!

RSS 2.0