Wii

Japp det är vad mina bröder fick i julklapp (var egentligen till hela familjen men hur mycket kommer jag att spela liksom?) ett nintendo wii. Så nu har de varenda spelkonsol som finns på marknaden! Lycka... not. Mamma avslöjade att de hade varit o kollat på en hund, men det blev nintendo istället, tack för den!

Idag åkte jag på att jobba, kom till jobbet för att köpa lunch, och får veta att tjejen som jobbade då var sjuk och låg ute på lagret i princip, så det var bara att byta om o börja jobba så hon kunde gå hem. Men som jag alltid har sagt, ska man jobba så ska man jobba när det är tredubbelt- OB. Gött värre.

Ska egentligen jobba imorrn med, men tror att jag skippar det och shoppar :D

Panik x 2

I morse trodde jag att jag skulle få en hjärtattack! Jag gick upp 8 släpade mig till jobbet. Jag kom till jobbet bakade lite och plockade upp kvällstidningarna och insåg efter en stund att min förlovningsring var borta!!! Panik! Jag kunde inte göra något heller för jag var tvungen att vänta 20 minuter på att min kollega kunde ta kassan, jag skriker, springer ut och letar....som att jag skulle hitta den där liksom. Ringde till pappa som letade och hittade den utanför min dörr hemma. Det var verkligen en sådan start på dagen som jag behövde, not. Men det ordnande sig till slut....
Imorrn är det julafton, har inte riktigt fixat ala julklappar än, har verkligen inte haft tid. Men det ordnar sig imorrn... Optimist - Javisst!

"Bara" 10 dagar kvar....

Dagens I-landsproblem

Det här kommer låta jätte töntigt, men nu är det klart att jag ska sälja min Chloé-väska! Efter jul, tillhör den en kompis i Karlskoga. Det känns verkligen jätte sorgligt min favvo-väska! buhu... Det blir liksom som en del av en själv...  Men på samma gång så tröttnar man så fort, jag menar jag skulle inte vilja ha den där väskan hela livet bara för att den är så dyr. Jaghar redan tröttnat på min laptop-väska ifrån LV som jag fick i höstas, den har mamma nu, så det är lika bra att sälja den.  Det är ju ett par (ganska många) tusenlappar som skulle kunna spenderas bättre. På till exempel en ny väska :D En röd... Dagens I-landsproblem

Julklappsbyte utan godis?!

Även den här terminen i skolan har nått sitt slut. Det återstår bara en avslutning i kyrkan imorrn med tillhörande julklappsbyte och då är det någon som har bestämt att det ska vara godisförbud. Alltså, man får inteköpa någon form av godis som julklapp, vilket jag tycker är dumt. Jag menar vem fan vill inte ha en chokladkartong, det är ju de julklapparna alla tar. Så idag köpte jag en rolig grej på jobbet, som blev utvald eftersom att den kostade 34 kronor och gränsen var 35 kronor (vad fan får man för 35 kronor?!). Men det blir nog roligt! Ska jobba imorrn också 13-24. Den senaste veckan har jag klarat av 50 arbetstimmar, och nu är det "bara" 80 timmar to go, sen åker jag och Linnéa till Egypten!  

TRÖTT!

Jaha ny vecka nya tag! Nja sådär va? Känns ju bara så onödigt at gå till skolan eller att göra något överhuvudtaget.  Snart är det jul... tjoho, NOT. Tycker verkligen inte om julen, jag blir ändå alltid sjuk eftersom det är typ enda dagen som jag är helt ledig på hela året. Men mamma och pappa ska vara hemma i år iaf, de brukar jobba. Och de år som de har varit hemma har jag jobbat så det blir typ första julen på.... hmm... Alldeles för länge... som vi är tillsammans. Så något positivt!

Har jobbat 45 timmar den här sedan i onsdags, känner mig liiiiit trött och det värsta är att det kommer att fortsätta så här fram till jag åker till habibi.

"Bara" 16 dagar kvar
 

Hemhem...

Ja det kändes verkligen som att jag hade kommit hem igen när vi svängde in i karlskoga idag! Det låter helt sjukt hur det kan vara så när jag bott här i söderköping i 1 och ½ år, men det är sant.
 Vi åkte till och med och tittade på vårat gamla hus, och det var exakt sig likt, samma växthus, samma badtunna, samma garageportar (som mamma tvingade pappa att måla röda fast de var blå innan) jag bara kände mig hemma.

Jag vill verkligen tillbaka dit, det vill jag. Vi tog en sväng genom "centrum" det var en flashback som heter duga, den vägen som jag har gått hundratals gånger för att möta sofie, vi brukade mötas på mitten (och det är bara vi som vet vart mitten är trots att vi aldrig sagt det till varandra) för att gå till Farbror melkers o ta en frappucino, det var tider det.
När vi åkte förbi bregårdsskolan, min gamla skola, så höll jag på att börja tjuta... Allt kul som jag har haft där med Christopher, Cakeman, Johanna, Sandra och Sofia och alla andra... När vi träffade  Shan Atci i skolan, eller när jag fick mitt diplom för bästa kvinnliga elev i en fullsatt aula. Det var verkligen tider det! Saknar det så mycket!

Jag vill tillbaka.... 

Brandutbildning

Imorrn ska jag på brandutbildning i Karlstad. Det kommer kännas bra att få komma "hem" igen, för det känns vrkligen som hem, ska stanna o käka på mammas mack också, lycka. Men det är väldigt nervöst, jag har jobbat på statoil.... hmmm... alldeles för länge och jag har ännu inte fått någon praktisk utbildning från statoil centralt utan bara på statoil Karlskoga och Statoil Söderköping, så det är lite nervöst. Blir ju kul att umgås lite med mina föräldrar också för mammas distrikt ingår där också så jag får träffa henne också, yey!

Tillbaka till islam-läxan!

Islam-läxa

Nu siter jag här och mår inte så bra, men sedan när var det en självklarhet att få må bra (inte för mig iaf) Det är snarare en bonus som man får lite då och då. Jag ska börja skriva på min islam-text som skulle ha varit inlämnad i fredags men hade inte riktigt ork. Tur är då att man har en pojkvän som bor i ett muslimskt land pratade med honom i mer än 5 timmar igår mestadels om min text. Han har ju läst koranen så det underlättar. Och en en gång han är inte muslim, han är kristen men har läst koranen för att som han säger "hitta argument för att den inte håller".

Det är verkligen ett intressant ämne att prata om. Eftersom att islam är så pass aktuellt idagens samhälle. Fast min pojkvän har nog en annan bild av islam än vad jag har eftersom att han lever som minorietet (det finns ca 5% kristna i egypten men de förföljs för att "landsförvisas" eller tas ifrån egendom så de måste flytta för hur kul skulle du tycka det var om du hade startat eget företag och när muslimerna sedan får reda på det bojkottar det och förbjuder det till den grad att du inte kan överlevaoch måste ge upp? Eller inte kunna få det jobb som du ärutbildad till, min pojkvän är utbildad psykolog ifrån Kairos universitet men kan inte jobba som det för att han är kristen. Nä vadå mänskliga rättigheter?

"Bara" 23 dagar kvar. 

Ångest!

Som vissa vet så håller jag och Mona på med ett projektarbete som går ut på att må bättre och gå ner i vikt. 
Det känns just nu som att det inte kommer att gå så bra, mina mål är att tänka mer på mig själv och ta hand om mig själv för att må bättre och också att gå ner i vikt.

Jag har idag ätit en semla (jag har inte ätit det på flera år och tycker verkligen inte om dom, men var bara tvungen att ha en när mamma kom hem med dom, weird) Jag skulle träna med syrran idag men shoppade istället.  Så där gick gå ner i vikt åt helvete. Jag ska från och med torsdag jobba mer än 100 timmar fram till nyår, det kommer gå så grymt bra, NOT.  Vi snackar alltså om ca två och en halv  vecka, det blir en heltjänst i veckan med ca 10 övertidstimmar. Som sagt det kommer att gå så bra det här...... NOT.

Just keep swimming, Just keep swimming!  


50 Cent is the king

Japp igår va jag på 50 cent konsert, med min pappa bland annat och frågan är om vem som var mest glad pappa eller jag? Pappa älskar 50 cent. Konserten var ju i himmelstalundshallen, och det var fett med folk. Vi kom dit halv 6 för att insläppet var kl 6, då var det kö enda ifrån himpan till skolan som ligger nedanför, sjukt med folk! Så sammanlagt fick vi vänta 3 och en halv timme på att konserten skulle börja, men det var det värt. Sånt jävla drag! Hade förväntat mig sämre ljud eftersom att himpan är en liten tattarhall, men jag blev positivt överaskad. Det var grymt! Det var värt pengarna (mamma beställde 7 biljetter i början av oktober och det var inte svårt att få med folk på konserten om man säger så:P och väntan! Det var mäktigt!

Vill inte vara kvar här...

Orkar inte med det här längre, allt är ju bara piss. O den som säger att vintern är myyyyysig slår jag. Nä men så känns det ungefär. Vill bara komma iväg ifrån det här landet. Om  man kan så  varför inte liksom? Ne men det är ju faktiskt "bara" 30 dagar kvar tills jag o linnéa åker så det känns skönt.
Skolan är ju bara för mkt, satt hela dagen igår o pluggade skrev klart diverse saker. Hade planerat shopping men det sket sig... så det får bli imorrn. Mona tröstshopping imorrn?

RSS 2.0