Sjuk och olycklig

Ja jag trodde inte det kunde bli värre än att behöva stå och gråta på en flygplats i ett främmande land  för att sedan resa i 12 timmar för att komma hem till jobb och plugg och jobb och plugg, men det kunde det. För nu är jag sjuk också. Jag säger som carro det är någon jäkla mördarvirus som jocke och de hade med sig hem ifrån Italien.

Idag står det plugg på schemat hela dagen. Massor att göra bland annat ett FN-rollspel imorrn där jag ska representera Kina, inte det lättaste heller...

Mina tankar förs till min älskling idag som alla andra dagar, men speciellt idag för han är också sjuk, så vi har maratonsamtal i tele och äter glass samidigt. Nästan som att vara tillsammans, eller inte...

Snart borde jag gå ut med min hund, hon vill ju ut vare sig jag är sjuk eller inte, så det är bara att gå en sväng. Nu är hon ännu gladare för att få gå ut än förr för nu har hon även fått ett eget Burberry-koppel med en rosa scarf. Men ioförsig vem skulle inte vara glad då?

Peace out!

Hemma

Jaha då var man hemma i kalla Sverige, gött? Nja skulle inte tro det. Jag säger som jag alltid har sagt jag är bara hemma för att gå i skolan och jobba ihop pengar till nästa biljett. Jag känner att jag har blivit lite av addicted till resor, men det har ju sina förklaringar oxå. Nu finns det inte många sidor kvar i mitt pass för mer visum och stämplar.

Jag har iaf haft en helt jävla underbar vecka, med massor av sol och bad och shopping och lyx! Redan första gången jag kom till egypten så blev jag helt kär i landet men nu när min tillvaro är lite lyxigare där så är det ännu bättre.  Det värsta på hela resan är ändå när man kommer till flygplatsen och måste ta farväl och åka hem... Det är lika hemskt varje gång!

Nu är det bara hundra saker som jag måste göra... Mycket pluggande men också åka o kolla på min bil. En liten ford Cab, som är babyblå :P Jag fick den för att jag ska ha något att övningsköra med för att lättare kunna ta körkortet. Så sjukt snällt!

                                          

                                   (En sån här fast en babyblå ska det tydligen vara)

Puh

Nu fick jag äntligen sätta mig ner i soffan och bara softa, efter en fullspäckad dag! Jag är ganska pissed just nu har varit tvungen att ta hand om mina syskon i två hela veckor men nu är det över. Har fått min deklaration också där man även får veta om man får tillbaka pengar eller betala mer skatt, jag fick för tredje året i rad betala mer pengar! medan några kompisar som just börjat jobba fick nästan 10 lapp tillbaka! Fy fan, det är inte rätt.

Snart så åker jag ju ifrån den här jäkla hålan och då får jag softa och glamma runt hela dagarna. Är så skönt att komma här ifrån och bli bortskämd. På måndag kl 11.00 går min flight, Can`t wait :)

Bara två dagar kvar...

Ännu ett ha-begär!

Jag vill verkligen ha dessa pärlor, hur grymt underbara är de inte? Kanske kan hitta dom när mamma och jag (förhoppningsvis) åker till NY i maj... Fast egentligen var ju hela outfiten väldigt snygg men pärlorna är over the top!


                image22

Denna bild är tagen ifrån coola Anna Hibbs på Stureplan.se

RSS 2.0