Om man ändå var lite kortare...

Om jag var lite kortare så skulle jag definitivt bära dessa jewels for the feet!


T-Bar Patent Wedge Shoe       T-Bar Metallic Platform Shoe    Patent Cross Front Wooden Sandals

Alla är ifrån Asos


Påsk och svensk hiphop

Jaha nu var påsken över! Känns som den aldrig startade. Mamma o pappa åkte till Thailand på långfredagen och jag fick inte ens vara ifred i 24 timmar förrän de ringde ifrån jobbet. De väckte mig kl. 6 igår morse så det var bara o jobba idag och igår! Känns surt jag får alltid jobba när det händer ngt och det som är konstigt är att det alltid är ngt speciellt som händer när de ringer typ påsk och jul så högtider finns inte för mig längre.

Pontus och jag sitter nu o tittar på The voice, Petter spelas just nu. Brorsan spekulerar i hur värdelös svensk hiphop är:

- Ja men de har ju inga bra rimes. Jag menar: jag vaknade imorse tog deodoranten och gick till duschen sen blev jag tanten!
- Jag vaknade imorse och blev arg för någon jävla idiot hade repat min porsche.

Det ligger något i vad han säger!

Hemma ifrån jobbet

Nu är jag hemma ifrån jobbet har jobbat ett svinpass ifrån 9.30 till 21. Känner mig helt slut, vilket kanske inte behöver förklaras närmare varför.

Men nu har jag ett annat problem att ta i tu med. Min lille bror är borta och nu kanske ni undrar va f*n sitter jag här för? Jo jag försöker få tag i honom eller någon av hans kompisar med hjälp av MSN. Känns obehagligt et här han har varit borta i 4 timmar nu!

Men pappa är ute o letar och jag kör med dator och telefon, hoppas bara han kommer hem snart.
Börjar verkligen bli orolig nu!

Emil kom hem!

Chanel coco phone

Det här är verkligen dagens (och resten av månadens) begär! Vill ha!
Jag köpte ju den första designmobilen (om man inte räknar med cavallis misslyckade försök med bolaget 3) Motorolas telefon med D&G-design. Jag älskade verkligen den telefonen, var så snygg och glammig men ändå stilren. Men nu är det Chanel Coco Phone som gäller. Hade inte habibi köpt en ny telefon till mig i julklapp så hade jag definitivt köpt den här nu!

                                              image20

                                                                               No words....

7 månader

I tisdags var det 7 månader sen jag och älsklingen förlovade oss =) Asså det är helt sjukt egentligen... Men lycklig är jag. Ännu lyckligare kommer jag att vara när jag är där, men det är något som vi får lösa.

Idag händer det inte mycket. Mådde så dåligt i morse att jag inte kunde följa med klassen till campus. Kändes lite surt...

Läste en jävligt sjuk grej förut. Jo, LIndex har blivit stämda för plagiat! Jag tänkte haha vad designers måste ha väntat på denna dag. Men det visade sig att det var en reklambyrå som stämt företaget för att ha snott en reklamkampanj ifrån dom! Hur sjukt är inte det!? Jag menar det finns ju grymt mycket plagiat som är obvious men Lindex och HM gör det ju lite mer subtilt. De snattar vissa idéer och plagg istället för att kopiera hela kollektioner.  Men det är ändå plagiat i min mening!

Sick world!


Jag förstår inte!

Jag sitter nu i mitt rum och pluggar o försöker skriva klart den här förbannade rapporten i svenska och religion. Det går verkligen inte bra! Men den ska vara inne imorrn så det är bara att kämpa på. Varför börjar man aldrig i tid?!
Nu när jag sitter här o skriver så tittar jag samtidigt ut gnom fönstret. Det är samma sak som varje dag (speciellt söndagar) det går förbi pensionär efter pensionär och ¨några barnfamiljer som är ute på sin hurtiga söndagspromenad o bara glor. Riktigt stirrar på vårat hus. Jag förstår verkligen inte hur man kan se det som nöje att gå runt här i kvarteren och bara rå glo på hus?! Kan någon förklara det för mig? Vissa stannar till och med o pekar o begrundar verkligen. Hur kan man tycka att man har rätt att hänga på våran grind? 

Veckan har varit ganska bra. Fick våra betyg och jag blev ganska glad. Läkarna säger ju att de inte förstår varför jag ska vara så envis o gå i skolan. Det har de alltid sagt till mig; lägga ner skolan och satsa på din hälsa och dig själv istället. Så betygen kunde ju egentligen inte bli bättre. En annan sak som är ännu bättre är att PA100, projektarbetet är över! Det är en befrielse. Men man har lärt sig mycket under arbetets gång, och det är jag glad över.

Har hunnit med lite shopping också (som att jag inte skulle ha gjort det) i Linköping med Mona. Linköping är inte en bra shoppingstad men den är såå mycket bättre än Norköping! Så där blev det lite saker. Jag borde ju egentligen spara mina pengar till Egypten men kläder måste man ju ha =)

Nu borde jag också jalla på med min rapport. Har bestämt att den ska vara klar till kl 9 då Wallander börjar. Jag har alltså 6 timmar på mig. Typ 3 timmars jobb och 3 timmars ursäkter för att slippa =)

Cirka 8 minuter

Det var cirka 8 minuter som jag fick sitta ner i mina mjukisbrallor, och äta min yoghurt med linfrön. När 8 minuter hade gått så ringde pappa o sa att han inte skulle komma hem ifrån jobbet förrän kl 24. Eftersom det var så mycket att göra på jobbet. Han frågade inte rakt ut, men det var ju ganska obvious att han ville ha hjälp. Självklart hjälper jag farsan! Så nu har jag varit på jobbet i cirka 3 timmar. Money, money, money! 


                                                                    

                                image19


Mysbrallor

Japp nu sitter jag här i mysbrallor, eller ja snarare underställsbyxorna ifrån Sälen, de är så mysiga så!
Jag har precis stått på crosstrainern i en timme, stolt! =)

Japp o vad äter jag då? För ni trodde väl inte att jag satt här tomhänt? =) Jo jag äter lättyoghurt med dinkelfrön, solrosfrön, havreringar, och linfrön! Jag upprepar lättyoghurt med dinkelfrön, solrosfrön, havreringar och linfrön! Det är inte sant asså det här projekt arbetet som vi håller på med i skolan har tagit över mig. Men jag antar att det är till det bättre...                                         image18 

Dagens fråga

Idag köpte mamma guitarhero till min lillebror. Han skulle betala det själv egentligen men hon betalde det med motiveringen: "om alla får spela". Ok, ärligt, Hur mycket guitarhero kommer jag att spela?

Så dagens fråga blev alltså: " Mamma, kan du betala gucciväskan som jag alltid velat haft, om alla får använda den? =)


RSS 2.0