Tjat!

Jaha då har man blivit utmanad... som resten av alla i den här hålan =) Ne men det är väl intressant att få veta saker om varandra och jag gillar att folk frågar istället för att anta saker om mig, right?

Here we go!

1. Jag är verkligen inte så som folk verkar uppfatta mig... En bortskämd snorunge, som aldrig behöver göra något själv, får allt man pekar på... Men jag säger bara so not true! Så första sanningen är alltså: jag är inte så som jag uppfattas, so true!

2. Jag har börjat tro på kärlek vid första ögonkastet. Innan jag träffade min pojkvän tyckte jag att det var ett filmfenomen som olyckliga singlar valde att tro på. Men ärligt talat det finns! Jag vet inte hur jag ska kunna övertala er, men det finns. Om någon hade sagt till mig för 4 år sedan att jag skulle bli lyckligt kär i världens underbaraste kille, som bor på andra sidan jordklotet, skulle jag ha skrattat högt!

3. Jag gillar inte svennar... och för er som inte vet vad jag menar med det så menar jag sådana som är typiskt svenska. Jag menar blyga, tillbakadragna, oroliga (för skitsaker), nerviga, åker till kanarieöarna på semester (och tycker det är jätte exotiskt), är medelmåttig... ne jag förstår inte varför man ska vara så när man kan ha så mycket roligare genom att vara öppen och välkommnande för främmande saker. Man får ju vara med om så mycket mer då.

4. Jag är en äkta shopaholic! Jag vet att jag borde göra bättre saker med mina pengar men det är bara så kul! Jag köper allt, elektronik, mat, kläder... och skor! Det är något som jag är galen i, skor, de är som konstverk för mig, jag kan köpa svindyra skor som inte är i min storlek bara för att de är så fina. Jag köper allt ifrån hundratals H&M- toppar till svindyra väskor, bara det är mycket av allt! More is more ( i detta fall)

5. Jag är en workaholic! Japp jag jobbar alldeles för mycket, det har jag alltid gjort. Dels så är det ju för pengarna (det är den anledningen de flesta har till att jobba) men det är också för att det känns så grymt gött när man har jobbat jag menar känslan man har när man gjort något bra... så att man kan köpa den där väskan man alltid suktat efter =P

6. Jag är koffein- och sockerberoende! Japp många beroenden har jag ( vilket mina vänner vet)! Jag har i flera år varit beroende av red bull, jag kan bara inte sluta. När det var som värst drack jag cirka 10 burkar om dagen (snacka speedad) men nu är det cirka 2 burkar om dagen, vilket fortfarande inte är bra, men what to do?
Socker är också en svaghet, det kan vara i form av godis, meni princip vad som helst med socker i går bra.

7. Jag tror på att det finns två olika sorters människor. Den första är drömmaren, det är de som bara fortsätter o leva sina tråkiga liv, önskar att de hade rest dit och dit, köpt det och det, gjort det och det... De tycker helt enkelt synd om sig själva för att de inte kan göra det de drömmer om och de här människorna tenderar att snacka skit om den andra sortens människor som är "förverkligarna". De gör allt de kan för att lyckas med det de vill, kunna resa dit de verkligen vill om de vill det, kunna köpa det de vill ha. Jag tillhör den sista gruppen, det är verkligen så att allt man vill det kan man lyckas med om man vill det tillräckligt mycket!

Med de "visdomsorden" lämnar jag det här långa inlägget för den här gången 

P.s jag skiter i att utmana  någon eftersom att som sagt så har alla i den här hålan som vi bor i redan blivit utmanade, so why should I? =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0