Sälen

Japp nu var man hemma ifrån en underbar vistelse i sälen. Så grymt skönt. Pappa fyllde 40 i måndags och då festade han till det med en resa. Först skulle det bli Jamaica men det blev Sälen av någon konstig anledning (snöskote, isgocart kanske kan ha bidragit =))
 
Men i alla fall de hyrde en enorm fjällstuga med hemma bio-salong och bubbelpool utomhus, så jag klagade inte. Så det vi har gjort i princip är att bada bubbelpool och dricka champange =) En annan cool sak var att stugan låg på vip-stigen, hur grymt är inte det?!

Den 7 februari var det tre år sedan jag opererades, Den 11 februari var det 6 månader sedan jag o habibi förlovade oss, Den 17 februari var det min namnsdag. Så för alla dessa datum så tänkte jag att jag behöver en present så jag beställde en resa till min habibi i april, eftersom att jag inte kan åka i mars för att mamma o pappa drar till Thailand då. Så nu är det kirrat =)

Tillbaks till verkligheten och vardagen!

Shopaholic

Japp that`s me! Igår gjorde jag av med alldeles för mycket pengar men hade trott att det skulle bli mer. Jag o Mona var i Stokholm för att få lite rikitg shopping, är bara så grymt trött på Norrköping! Finns inga bra affärer visst MQ och HM men hur många handlar inte där? Inga bra märken.

Så igår bar det av började dåligt, fanns inga tågbiljetter kvar så det fick bli buss. Ingen höjdare!
Men det slutade desto bättre. Jag hade seriöst så många påsar att jag inte kunde bära dom! Tur att Mona är så snäll och hade en hand över =) 

Blev dock ingen sväng till birger jarlsgatan och biblioteksgatan, men det var kanske tur det.

Kom hem med bland annat en massa kläder ifrån Zara, en korsett, ett par jeans ifrån Oasis och skor ifrån Åhlens city. Blev inget på NK, blev så grymt besviken på deras utbud av klockor, ville ju ha en fin, men det fanns inga som passade.  

Men jag är nöjd ändå, får dock bli shopping i Linköping innan Sälen för att komplettera lite =) Är du på Mona?

Imorrn blir det tillbaka till verkligheten genom tandläkarbesök och kvällspasset på jobbet


                                                              image16

Min pappa är rik vill du hångla?

Japp nu har melodifestivalens första deltävling av cirka 257börjat, ne men det känns så löjligt att de drar ut på det så mycket.
Hur ska man sammanfatta dagens tävling då? Jo christer sjögren borde ha skickats till russinpaketet (pensiohemmet) för länge sedan. Poodels sångare hade fått Ola salos halsband ifrån förra året men valde att använda det som pungskydd (?) Velvet hade fått återanvända Salos byxor... Ja låter kanske inte så bra.

Bäst i kväll var ändå Björn Gustavsson, asså den killen är genial! "Min pappa är rik vill du hångla?"  "Jag skickade ett par badbyxor till mitt fadderbarn i födelsedagspresento då kan man se hur liten världen är för då var det han som hade sytt dem". Men det bästa var ändå hans "kärleksdikt i form av sången What is love =)

Han är en sådan kille som man vill vara polare med, man skulle definitivt aldrig någonsin ha tråkigt =)

                                                                      image15

Ledig, say what?

Japp jag är ledig idag, eller ja inte bara idag utan hela helgen.  Dem som känner mig vet att det är mer ett undantag än en regel. Känns helt fucking underbart. Hade nästan glömt hur det känns att vara ledig på helgerna och bara chilla, som sagt helt underbart.

Dagen har bestått av plugg till halv 4 imorse fick klart ganska mycket, men även shopping med mamma, vilket ju alltid är trevligt. D&G-klockan fick dock vänta... Måste tänka efter först, är ju ganska mycket pengar och mamma tyckte att den var för stor. Jag menar hur kan en klocka vara för stor? Det är ju det den ska vara och massa bling.

Nu sitter jag här och tittar på disneydags för att få lite nostalgikänsla och hör hur mamma skramlar i köket. Hon håller på att laga plankstek, ibland är det bra att ha en mamma som är utbildad kock =)


                                                                 image14


                                                                         

Dagens I-lands produkt

Är det inte helt otroligt vad mycket olika produkter det kommer hela tiden? Visserligen har just denna produkt funnits i flera år, men hallå så onödig, eller?
Minimorötter, som alltså är morötter som man har skalat in till det goá i mitten, och därav har de blivit "mini". Klart att det är godare eftersom att morötterna är godast i mitten.

But why?


7 februari 2005

Idag är det tre år sedan jag genomled min skolios - operation som jag fortfarande lider enormt av..
Jag hatar den här dagen!
Man mår ju inte bättre när man inser att jag har gått med kronisk smärta, en sönderopererad rygg och beroende av starka mediciner. Jag menar för varje dag som går så minskar ju chansen att någonsin bli bra. Det känns bara så grymt deprimerande.
Nu är allt skit, vill bara att det ska gå över...

.


Nobelpris?

Idag när jag gick o handlade så hittade jag den smartaste uppfinningen på länge: tuggummi med grönt té! Fan assmart ju goda var de med, ett nytt beroende måne? Den som kom på det borde ju få nobelpris minst = )

Nu blir det plugg och imorgon blir det träning, solning och shopping = )


                                           

Jag är på gång!

Nu är det på gång.. Nu har vi hittat lokal och allt. Snart har jag förhoppningsvis (hoppas, hoppas, hoppas) mitt eget företag! Japp och inte vart som helst, utan i Egypten! Fan det känns så coolt! Kanske är lite för tidigt, har ju precis fyllt 18, men det känns så bra. Hoppas bara att det blir av nu!
 
Det är verkligen en toppen lokal som han har hittat, och jag har till och med två lokaler att välja mellan, men det lutar åt den som har röd inredning och glasväggar. Gud va bra det är att man har en kille som jobbar på en mäklar-firma, bara att välja och vraka!  =) Hoppas,hoppas, hoppas att det blir av nu, det skulle vara så grymt kul!

Ny bil!

japp nu var det dags för ny bil igen. Hade ingen anning om det men mamma o pappa kom hem med en ny bil idag. En ny volvo XC70 2,5:a, riktigt nice måste jag säga.

Ne nu är det dags att plugga vidare, är ju "barnvakt" ikväll... mamma o pappa är på spa.



                                                        image8

Tjat!

Jaha då har man blivit utmanad... som resten av alla i den här hålan =) Ne men det är väl intressant att få veta saker om varandra och jag gillar att folk frågar istället för att anta saker om mig, right?

Here we go!

1. Jag är verkligen inte så som folk verkar uppfatta mig... En bortskämd snorunge, som aldrig behöver göra något själv, får allt man pekar på... Men jag säger bara so not true! Så första sanningen är alltså: jag är inte så som jag uppfattas, so true!

2. Jag har börjat tro på kärlek vid första ögonkastet. Innan jag träffade min pojkvän tyckte jag att det var ett filmfenomen som olyckliga singlar valde att tro på. Men ärligt talat det finns! Jag vet inte hur jag ska kunna övertala er, men det finns. Om någon hade sagt till mig för 4 år sedan att jag skulle bli lyckligt kär i världens underbaraste kille, som bor på andra sidan jordklotet, skulle jag ha skrattat högt!

3. Jag gillar inte svennar... och för er som inte vet vad jag menar med det så menar jag sådana som är typiskt svenska. Jag menar blyga, tillbakadragna, oroliga (för skitsaker), nerviga, åker till kanarieöarna på semester (och tycker det är jätte exotiskt), är medelmåttig... ne jag förstår inte varför man ska vara så när man kan ha så mycket roligare genom att vara öppen och välkommnande för främmande saker. Man får ju vara med om så mycket mer då.

4. Jag är en äkta shopaholic! Jag vet att jag borde göra bättre saker med mina pengar men det är bara så kul! Jag köper allt, elektronik, mat, kläder... och skor! Det är något som jag är galen i, skor, de är som konstverk för mig, jag kan köpa svindyra skor som inte är i min storlek bara för att de är så fina. Jag köper allt ifrån hundratals H&M- toppar till svindyra väskor, bara det är mycket av allt! More is more ( i detta fall)

5. Jag är en workaholic! Japp jag jobbar alldeles för mycket, det har jag alltid gjort. Dels så är det ju för pengarna (det är den anledningen de flesta har till att jobba) men det är också för att det känns så grymt gött när man har jobbat jag menar känslan man har när man gjort något bra... så att man kan köpa den där väskan man alltid suktat efter =P

6. Jag är koffein- och sockerberoende! Japp många beroenden har jag ( vilket mina vänner vet)! Jag har i flera år varit beroende av red bull, jag kan bara inte sluta. När det var som värst drack jag cirka 10 burkar om dagen (snacka speedad) men nu är det cirka 2 burkar om dagen, vilket fortfarande inte är bra, men what to do?
Socker är också en svaghet, det kan vara i form av godis, meni princip vad som helst med socker i går bra.

7. Jag tror på att det finns två olika sorters människor. Den första är drömmaren, det är de som bara fortsätter o leva sina tråkiga liv, önskar att de hade rest dit och dit, köpt det och det, gjort det och det... De tycker helt enkelt synd om sig själva för att de inte kan göra det de drömmer om och de här människorna tenderar att snacka skit om den andra sortens människor som är "förverkligarna". De gör allt de kan för att lyckas med det de vill, kunna resa dit de verkligen vill om de vill det, kunna köpa det de vill ha. Jag tillhör den sista gruppen, det är verkligen så att allt man vill det kan man lyckas med om man vill det tillräckligt mycket!

Med de "visdomsorden" lämnar jag det här långa inlägget för den här gången 

P.s jag skiter i att utmana  någon eftersom att som sagt så har alla i den här hålan som vi bor i redan blivit utmanade, so why should I? =)

RSS 2.0